چند مدل از غذاهای سنتی کهگیلویه و بویراحمد
افزون بر جاذبه های طبیعی و تاریخی، خوراکی ها، سوغات و آداب و رسومی در استان چهارفصل کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که شیرینی سفر به این خطه را در اذهان مسافران ماندگارتر می کند.
افزون بر جاذبه های طبیعی و تاریخی، خوراکی ها، سوغات و آداب و رسومی در استان چهارفصل کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که شیرینی سفر به این خطه را در اذهان مسافران ماندگارتر می کند.
جاجیم بافی یکی از صنایع دستی قدیمی و هنر ذهنی زنان ایران زمین است که رو به فراموشی می رود.
مدیر پایگاه جهانی بیابان لوت بر ضرورت حفاظت و توسعه گردشگری همزمان و توامان در این بیابان تاکید کرد و گفت: مسیرهای گردشگری به سمت این اثر طبیعی جهانی باید به صورت شفاف تعیین و تثبیت شود.
لرستان سرزمین آبشارها بهرهمند از مواهب بی نظیر الهی، طبیعت بکر و مردمانی با تاریخ و تمدن چندین هزارساله مهد جاذبههای گردشگری تاریخی و طبیعی است که غذا و خوراکهای سنتی آن تاحدودی در میان این همه ظرفیت مغفول مانده است.
آران و بیدگل در حاشیه کویر با برخورداری از افزون بر ۵۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده و جاذبه های طبیعی گوناگون در بین شهرهای کویر مرکزی ایران به سان نگینی زیبا خودنمایی می کند و می تواند میزبان خوبی برای هزاران نفر مسافر داخلی و گردشگر خارجی باشد.
یکی از زیباترین آبشارهای کوهستانی و آب شیرین سرزمین ما در روستای «شِوی» است. این آبشار نامش را از همان روستا گرفته است. شِوی، آبشاری زلال و جاری است؛ گردشگران را از دیداری به یاد ماندنی سیراب میکند و یادش در ذهن پایدار میماند. هر چند برای رسیدن به آن باید سختیها کشید و راهی دشوار را پیمود.
تمامی حقوق مطالب این سایت محفوظ است؛ کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز است.
پشتیبانی و طراحی: وب میهن